Wereldreis - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Ria en John Grijspeere - WaarBenJij.nu Wereldreis - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Ria en John Grijspeere - WaarBenJij.nu

Wereldreis

Door: John en Ria

Blijf op de hoogte en volg Ria en John

07 Januari 2011 | Portugal, Lissabon

Hallo allemaal

de tweede zeedag, we zijn nu op de Atlantische Oceaan ter hoogte van de Golf van Biscay. Het is zuid wester storm windkracht 9 een goede test voor de zeebenen van Ria die ze perfect doorstaat. De Balmoral gedraagd zich als een wild hobbel paard. Kasten en Laden gaan van zelf open en dicht. En de mensen die door het restaurant lopen zitten ineens bij iemand op schoot als de schuit weer een zwieper maakt. De golven zijn tussen de 6 en 10 meter hoog

Dat is een prachtig gezicht van uit de hut. rond 18.00 uur komen we in rustiger weer zegt de kapitein dus vanavond kan er weer soep geserveerd worden. Morgen weer verder groeten Ria en John.

• 09 Januari 2011 - 14:42

Alice:

Hoi pap en Ria !

Dat klinkt wel erg spannend die golven ... ik reken ook op mooie foto`s hè !
    Ik hoop voor jullie ( en vooral voor Ria ) dat de aangegeven temperaturen niet kloppen ;-)
    Is de keuken idd zo goed als ze jullie hadden beloofd ?

X Alice