de avond voor vertrek - Reisverslag uit Meer, België van Ria en John Grijspeere - WaarBenJij.nu de avond voor vertrek - Reisverslag uit Meer, België van Ria en John Grijspeere - WaarBenJij.nu

de avond voor vertrek

Door: John en Jan

Blijf op de hoogte en volg Ria en John

03 Januari 2011 | België, Meer

maandagavond drie januari.
de koffers zijn gepakt, het huis is voor de zesde keer gestofzuigd en de zalm is bijna op... :-) Jan heeft toch nog de auto van Judith kunnen lenen en is rond 19.00 uur vertrokken uit Amsterdam richting Meer. Wij (John en Ria zijn met zijn tweetjes naar de Bottel in Hoogstraten gereden om nog een gezellig hapje te eten. Alice belde ons op om te vragen hoe het allemaal ging met de voorbereidingen. Een plan was geboren; We hebben gezellig met zijn viertjes gegeten in de Bottel. Inmiddels is het 22.40 uur en zijn we weer thuis op de Maxburgdreef (schoenen uit anders wordt het huis vies, volgens Ria!) We moeten zelfs ons bier uit het flesje drinken...anders moeten de glazen weer afgewassen worden..
Alie en Jan gaan straks weer richting Breda....nog 1 pintje en dan onder de wol....om morgen koers te zetten naar Hazeldonk met de tuinman die zo aardig is om ons weg te brengen. Op Hazeldonk worden we met een bus opgepikt om naar Southhampton te rijden alwaar we aan boord gaan...to be continued!